22 juni 2024

Aanpassingen doorvoeren in de badkamer? Denk dan eens aan de volgende dingen!

Een nieuwe badkamer inrichten kan zeker iets zijn waarbij de keuze uiteindelijk reuze is. Uiteindelijk heb je natuurlijk zoveel verschillende opties waardoor je door de bomen wellicht het bos niet meer ziet. Dit artikel zal een aantal trends weergeven waardoor je jouw eigen badkamer helemaal klaarmaakt voor een renovatie in 2024.

Trend 1: Nieuwe tegels

Nieuwe badkamertegels kunnen zeker helpen om de badkamer direct van een nieuwe, moderne look te voorzien. Travertin tegels zijn bijvoorbeeld op dit moment populair en vallen in heel het land goed in de smaak.

Trend 2: Voeg elementen van koper toe aan je badkamer

Steeds vaker kiezen mensen er voor om bijvoorbeeld mat zwarte elementen te vervangen voor koper elementen in de badkamer. Daarnaast is het gebruik van lichte kleuren in de badkamer nog steeds iets wat vaak zichtbaar is in badkamers.

Trend 3: Kleur toevoegen aan waskommen

Een kleurtje toevoegen aan je waskommen is natuurlijk altijd een goed idee. Op die manier kan je ook een wat luxueuzere uitstraling geven aan je badkamer. Sowieso is en blijft een ‘hotel-uitstraling’ geven aan je badkamer iets wat in 2024 onder veel nieuwe badkamers populair is.

Trend 4: Aanpassingen aan je bad

Ook dit jaar is een vrijstaand bad nog steeds helemaal hip. Daarnaast wordt de keuze voor afgeronde hoeken ook nog veelvuldig gemaakt. Mocht je nog verdere inspiratie nodig hebben voor je badkamer is het zeker aan te raden om eens een kijkje te nemen op badkamer inspiratie of badkamer. Op deze pagina’s zal je nog tal van voorbeelden treffen hoe anno 2024 een hippe badkamer er uit ziet. Daarnaast zou je via beide websites ook een afspraak in kunnen plannen om eens een showroom te bezoeken waar je kunt sparren met experts over hoe jouw badkamer aangepast zou kunnen worden!