13 juni 2024

Examentraining wiskunde B

Zoek je naar een betrouwbare docent voor examentraining wiskunde B? Zowel vmbo, havo als vwo leerlingen kunnen hiervoor terecht bij Ex(s)amentraining. Dit is een initiatief van twee ervaren wiskunde docenten. Tijdens een tweedaagse cursus behandelen zij alle examenstof zodat je goed voorbereid je wiskunde B examen in gaat.

Examentraining wiskunde BAlle belangrijke lesstof

Ik zit zelf op de havo en heb behoorlijk veel moeite met wiskunde B. Het kost me altijd veel tijd voordat ik de lesstof begrijp en ik durf ook niet altijd zoveel vragen te stellen in de klas. Toen de examens eraan kwamen werd ik dus behoorlijk zenuwachtig. Mijn moeder kwam toen op het idee om te kijken naar examentrainingen. Omdat de training maar twee dagen duurde en ook nog eens bij mij in de buurt was, heb ik me direct ingeschreven. Wat ik ook erg fijn vond, was dat de examentraining wiskunde B enkele dagen voor het examen werd gegeven. Hierdoor had ik alle belangrijke lesstof nog goed in mijn hoofd zitten.

Dankzij examentraining wiskunde B mijn havo diploma gehaald

Dankzij de goede zorgen van Ex(s)amentraining heb ik mijn wiskunde B examen behaald met een 7! Dat is natuurlijk heel erg fijn want ik was erg bang dat ik het niet ging halen. Ik heb nu mijn havo diploma op zak. Ik kan iedereen die moeite heeft met wiskunde dan zeker aanraden om een training te volgen. Het duurt maar een paar dagen en de belangrijkste lesstof wordt uitgebreid behandeld. Ook nemen de docenten alle tijd om jou uitleg te geven.