13 juni 2024
sloopauto verkopen

Heeft u nog een schadeauto staan?

Wanneer een auto vele jaren stilstaat, gaat deze zienderogen achteruit. Een auto is gemaakt om in beweging te blijven en gebeurt dit niet, dan zullen de onderdelen schade oplopen. Hoe langer de wagen niet gebruikt wordt, hoe groter de schade zal worden. Niet zelden gebeurt het dat een wagen die opgeknapt had moeten worden, uiteindelijk niet veel meer blijkt te zijn dan een sloopauto. Wat veel mensen niet weten is dat deze wagen nog altijd geld kan opleveren. U kunt namelijk eenvoudig uw sloopauto verkopen. Hoe dat precies in zijn werk gaat, zullen wij u hier uitleggen. U zult zien dat het een fluitje van een cent is om een sloopauto te verkopen. Bovendien kunt u er ook nog een mooi bedrag voor krijgen. Daardoor creëert u niet alleen weer ruimte in uw garage, ook in uw hoofd zult u merken dat een sloopauto verkopen tot meer ruimte leidt.

Een sloopauto verkopen is een kwestie van een telefoontje

Een sloopauto verkopen hoeft helemaal niet moeilijk te zijn, mits u weet waar u moet zijn. U kunt even naar de site Sloopautoverkopen.com surfen. Dit is een site waarop u de mensen kunt vinden aan wie u uw sloopauto verkopen kunt. U kunt op deze site twee telefoonnummers vinden en via deze nummers kunt u in contact komen met de mensen aan wie u uw sloopauto verkopen kunt. Het enige wat u moet doen, is even een afspraak maken met deze mensen. U zult merken dat u uw sloopauto verkopen kunt op iedere dag van de week en op ieder moment van de dag. Heeft u dus geen tijd om door de week uw wagen te laten ophalen? Kies er dan voor om het ophaalmoment in te plannen in het weekend. Zo weet u zeker dat u thuis kunt zijn en dat u geen vrij hoeft te nemen van uw werk.

U heeft nauwelijks werk van het sloopauto verkopen

Een veelgehoorde vraag is wat u verder nog moet doen om bijvoorbeeld te zorgen dat de verzekering van uw wagen stopgezet wordt. Het antwoord is: vrijwel niets. Wanneer u namelijk uw sloopauto verkopen gaat, krijgt u van de medewerker van het bedrijf gelijk een vrijwaringsbewijs. Met dit bewijs kunt u aantonen dat u de auto niet meer in uw bezit heeft. Voor de verzekering is dit genoeg om de verzekering stop te zetten. U hoeft verder geen enkel papierwerk te doen, dat wordt allemaal geregeld door de mensen van Sloopautoverkopen.com. U merkt het: een kind kan de was doen.

Wilt u uw geld contant ontvangen?

Het kan soms onhandig zijn om het geld dat u krijgt voor het sloopauto verkopen op uw bankrekening te ontvangen. In dat geval is het goed om te weten dat u ook in contanten uitbetaald kunt worden. Staat de wagen eenmaal op de truck van de medewerker van het sloopbedrijf, dan zal deze de portemonnee trekken en het geld in contanten aan u uitkeren. Rijdt de truc het erf af, dan heeft u een mooi geldbedrag in uw broekzak. Maak daarom vandaag nog een afspraak om uw schadeauto te laten ophalen.