13 juni 2024
laser tattoo

Rode huid na laser tattoo removal

Nu precies 2 jaar geleden heb ik een tattoo laten zetten. Het was een tattoo gebaseerd op een slang. Op de tattoo stond een boze slang getatoeëerd. In het begin vond ik dit een mooie tattoo en was ik er ook heel blij mee. Maar na een tijdje vond ik de tattoo langzamerhand steeds minder worden. Uiteindelijk kwam ik tot de beslissing om de tattoo de laten verwijderen met behulp van een laser tattoo removal. Ik koos ervoor om dit bij de tatoeageshop te doen waar ik de tatoeage heb laten zetten.

Rode plekken en pijn werden minderlaser tattoo

De laser tattoo removal was goed gelukt en de tattoo was nagenoeg helemaal weg. Wel zag je nog een aantal restanten van de tattoege. Maar buiten dat was ik alsnog blij met het resultaat van de laser tattoo removal. Omdat ik aan een laser tattoo removal was ondergaan, nam ik het risico dat de huid na de behandeling behoorlijk zou gaan irriteren. Ik werd geadviseerd om een laser after creme te halen bij de webshop van Tattoomed. Ik deed dit en merkte meteen dat de pijn en de rode plekken minder werden toen ik de crème op mijn huid smeerde.