15 juli 2024
Sauna

Saunabon

Wil je iemand verrassen met een saunabon? Leuk! Sauna & Beauty de Thermen in Nijmegen heeft een ruim complex met veel verschillende faciliteiten waar jij helemaal mee kan relaxen! Hier kun je echt even tot rust komen en opwarmen in een van de sauna’s of baden. Hier kun je dus echt optimaal genieten van een dagje wellness. De Thermen is helemaal uitgerust met de beste saunafaciliteiten. Sauna’s, baden, stoombaden, massages, hammam- en rhassoulruimtes, beautysalon, etc. Ze hebben ook diverse arrangementen waarbij er eentje zeker bij jou past!

Massages met de saunabon

 massage olie

Een massage is precies wat je zoekt als je de ideale balans tussen geest en lichaam wilt. In de salon werken alleen maar erkende specialisten die ervoor kunnen zorgen dat je de hele dag comfortabel bent. Ze beheersen dan ieder ook technieken met zijn/haar eigen specialiteit. Wil je een bamboemassage? Hotstone massage? Shihatsu gezichtsmassage? Of een Lomi Lomi massage? Jij kiest, zij verzorgen!

Faciliteiten

Zwembad

Maak je ervaring compleet door ook voor een overnachting te gaan! Lekker 2 dagen genieten van alles wat er is. De Thermen werkt samen met veel hotels in de buurt waar je dus voor een goede prijs kan overnachten en wakker worden met een uitgebreid ontbijt. Laat je daarna verwennen in een van de sauna’s van de Thermen. Ook verbetert je weerstand hiervan zoals klachten, spierpijn, een gezondere huid én je verbrandt ook nog eens wat vet. Hierna kun je weer helemaal energie krijgen door een van de diverse massages die er worden gegeven. Zo kunnen je lichaam en geest ook ontspannen. Aan het einde van de dag kun je dan nog even langsgaan in de beautysalon en ga je stralen zoals je nog nooit eerder hebt gedaan! Met een manicure, pedicure of gezichtsbehandeling zie je er in no-time weer helemaal tip-top uit!