17 juni 2024

5 tips voor het beste feestje dat je kan geven

Zoek uit wat voor soort feest je wilt hebben

Wat voor soort feest wil je geven? Op dit punt in de tijd, helpt het om een ruw idee te hebben van hoeveel mensen je wilt uitnodigen voor je feest. Zonder deze informatie wordt de rest enorm moeilijk om te regelen.

Maak en bevestig andere afspraken

Als je een feestje geeft met extra arrangementen zoals muziek en entertainment, is het nu tijd om die afspraken te maken en te bevestigen. Besteed veel aandacht aan prijzen, data, diensten en tijden voor het opzetten en afbreken van alle dingen rondom je entertainment.

Maak een lijst van benodigdheden en ga winkelen

Maak een lijst van benodigdheden die je nodig hebt: eten, drinken, dranken (vergeet het ijs niet!), decoraties, plaats instellingen, meubels en zelfs bestek. Veel van deze spullen die je nodig hebt zijn van het merk Tork, het merk tork handelt in vele dingen van zeepdispensers tot servetten. Je kan ze halen bij www.disposablediscounter.nl. Neem de lijst met je mee tijdens het winkelen en koop niet-bederfelijke waar, gevolgd door bederfelijke waar als je dichter bij de feestdatum.

Neem een voorsprong

Geef jezelf altijd meer tijd dan je denkt dat je nodig hebt voor het opzetten van je feestje; het het is makkelijker om veel te veel tijd op je handen te hebben dan te weinig.

Je zult dankbaar zijn voor die extra tijd wanneer de decoraties, eten & drinken, muziek /entertainment langer duren om te bereiden dan verwacht en als je je realiseert dat je een last-minute reis naar de winkel moet maken (hey, het gebeurt!). Dan heb je daar tenminste genoeg tijd voor.

Het is feest

Je hebt hard gewerkt, nu is het tijd om wat plezier te maken. Verwelkom je gasten, geniet van eten, drinken, dansen, gesprekken en het gezelschap van elkaar.