22 juni 2024

Doe eens gek: Geef een champagne feest!

Op dit moment kun je vanwege de corona geen feestjes geven, maar het kan bijna niet anders dan dat na deze vervelende periode mensen massaal feest gaan vieren. En ik geef ze groot gelijk. Maar wat is nou echt onmisbaar op een feestje? Champagne natuurlijk! Champagne maakt elk feest specialer. Het is daarom ook niet gek dat champagne vooral gedronken wordt bij speciale gelegenheden, zoals feestdagen, bruiloften en verjaardagen. Zodra de kurk van de fles af is gepopt en iedereen heeft geproost kan het feest beginnen! Zoals ik hier boven al heb gezegd is champagne heel feestelijk, maar je kunt het nog feestelijker maken door een champagne feest te geven. Maar wat houdt zo’n feest dan in? Vaak maken op zo’n feest alle gasten hun eigen champagnecocktail(s) en drinken ze die gezamenlijk op. Dus je hebt zowel het plezier van het maken van de cocktail als het drinken ervan!

Champagne feest: Cocktails

Voor jouw ultieme champagne feest zijn er heel veel leuke en originele recepten te vinden. Zo kun je fruit toevoegen of een klassieke cocktail omtoveren tot een champagnecocktail. Een feest is natuurlijk niet compleet zonder de leukste versieringen. Voor een champagne feest is het daarom heel leuk om alles in (chique) stijl te doen. Je kunt bijvoorbeeld champagnekoelers te kopen of huren. Wat ook een leuke luxe touch geeft, is het meevriezen van bloemblaadjes of bessen in de ijsblokjes. Het ziet er leuk uit en geeft gelijk al een lekker smaakje weg.

Voor leuke ideeën en recepten kun je veel online vinden. De beste champagne voor die recepten kun je voor een goede prijskwaliteit verhouding vinden op www.degoudenton.nl .