17 juni 2024

Best logisch als je erover nadenkt

Het is niet raar dat je meer geld kwijt bent aan een grote spiegel kopen dan aan een kleinere. Je hebt bij ons gewoon meer geld over voor als je de kleinere spiegel besluit te kopen. Het is wel zo dat zonder een bemiddelaar je nog minder geld kwijt bent. Het is wel begrijpelijk dat je kiest voor een grote spiegel kopen. Die zijn namelijk zo groot dat er gewoon meer mensen nodig zijn om er wat van te maken. Wij willen ook op een bepaalde manier met mensen aan de slag gaan.

Manier van verkopen voor de spiegel

Een grote spiegel kopen kan een hele moeilijke en langzame klus zijn voor ons. Wij willen dat de personen die het meest behalen met de verkoop van een spiegel ook het meest hun best er voor doen. Je moet het zo zien als jij een groot product bij een warenhuis koopt is het vaak logisch dat er meer mensen jou helpen met de aankoop. Dit is niet anders bij een grote spiegel kopen. Je wordt namelijk geholpen door meerdere mensen die in de winkel werken. Zij zullen je assisteren bij de keuze en zelfs ook bij het verplaatsten van de spiegel.

Spiegel is te zwaar voor één werknemer

Je kunt ook begrijpen dat een grote spiegel gewoon heel zwaar is om te tillen. Het is onmogelijk dat één werknemer deze spiegel helemaal in zijn eentje kan tillen en ook nog eens kan afrekenen. Daarom wordt er gesproken van een nieuw methode waar de andere werknemers allemaal helpen bij het tillen van de spiegel. Een grote spiegel kopen zorgt dus ook voor een samenwerking tussen de klant en de werknemers. Indirect helpt dit dus de klantenservice van de winkel. Een klant zal namelijk tevreden zijn met de hulp die hij heeft gekregen tijdens het kopen van de spiegel.