22 juni 2024

De beste tips voor een single vrouw die een individuele rondreis Rajasthan wil maken!

Rondreizen door India staat al jarenlang bovenop mijn verlanglijstje en daarom heb ik laatst besloten om een individuele rondreis Rajasthan te boeken! Ik heb namelijk altijd al Jaipur (de “Roze Stad”) en Jodhpur (de “Blauwe Stad”) willen bezoeken en de eeuwenoude cultuur en geschiedenis in deze noordelijke regio van India willen ontdekken.

Handige en duidelijke tips en goed reisadvies

Aangezien ik alleen op reis ga, heb ik ervoor gekozen om hulp in te schakelen van Indus Reizen, omdat ik al veel goede verhalen had gehoord over het boeken van een individuele rondreis Rajasthan bij deze organisatie. Als je alleen reist, dan wil je natuurlijk wel goed voorbereid zijn. Je kunt namelijk niet op anderen rekenen als je alleen bent, dus ik was erg blij dat Indus Reizen mij hielp met het uitzoeken van mijn trip. Ze kwamen met goede tips over wat je als individuele reiziger allemaal voor leuke dingen kunt doen en welke hotels tijdens mijn individuele rondreis Rajasthan bijvoorbeeld geschikt waren om als single vrouw te overnachten. De medewerkers van Indus Reizen kennen de regio Rajasthan erg goed, dus ik heb heel uitgebreid en persoonlijk reisadvies gekregen van ze en ik heb ook gelijk via hun site mijn reis geboekt!