17 juni 2024

Encrypted mail sturen

Heeft u een bedrijf en zoekt u een manier om een encrypted mail te sturen? Dan is Smartlockr het bedrijf wat u hierbij kan helpen. Sinds de invoering van de AVG bent u wettelijk verplicht om zorgvuldig met vertrouwelijke informatie om te gaan. Doormiddel van Smartlockr veilig mailen is het mogelijk om encrypted mailing standaard te maken binnen uw bedrijf. Door encrypted mailing worden uw mails en eventuele bijlage geheel beveiligt. Zo weet u zeker dat belangrijke en of persoonlijke informatie altijd veilig worden verzonden en er geen kans is op dat de informatie in verkeerde handen beland 

Gemakkelijk Encrypted mail sturen via Smartlockr

Al jaren run ik een bedrijf waarbij ik mail gebruik als communicatie. Via de mail wordt er ook persoonlijke en zeer belangrijke informatie verstuurd. Zelf had ik hier nooit een goed gevoel bij en al zeker sinds de invoering van de AVG. Hierdoor ben ik wettelijk verplicht om zorgvuldig om te gaan met vertrouwelijke informatie. Om dit te evenaren heb ik Smartlockr ingeschakeld. Via Smartlockr worden alle mailtjes encrypted verzonden. Dit zorgt ervoor dat het nooit in verkeerde handen zal vallen. 

Door Smartlockr hoef ik me geen zorgen meer te maken dat de vertrouwelijke mails die ik stuur in de verkeerde handen vallen. Ik raad u dan ook aan om een kijkje te nemen op de website van Smartlockr.