22 juni 2024
Amelectric

Esd materiaal gebruik je voor je eigen veiligheid

Wist jij dat je esd materiaal gebruikt voor je eigen veiligheid? Wanneer jij namelijk met elektriciteit werkt, dan is het verstandig om dit te gebruiken. Hiermee hoef jij je namelijk geen zorgen te maken om een stroomstoot. Deze wordt afgeketst door het materiaal en dat is wel zo prettig. Mijn werkgever heeft dit voor een tijd terug gevonden en sindsdien maken wij hier gebruik van. Zodra er iemand bij ons in dienst komt, dan ben ik alweer druk opzoek naar een extra mat  voor diegene. Zo ook afgelopen week, mijn zoektocht was ik alweer gestart.

esd materiaalNieuwe esd materiaal in gebruik nemen

Tijdens mijn zoektocht op het internet kwam ik erachter dat het bedrijf waar ik het voorheen kocht niet meer bestond. Zodoende ben ik het elders gaan zoeken. Tijdens mijn zoektocht op het internet ben ik terecht gekomen op de website van amelectric.eu. Dit bedrijf heeft voor vrijwel ieder project geschikte materiaal om de veiligheid voorop te stellen. Tevens zag ik dat de kosten die zij hanteren erg aantrekkelijk zijn. Voor mij was het vrij snel duidelijk en heb ervoor gekozen om het direct te bestellen. Van tevoren had ik het budget al met mijn werkgever besproken. Hierdoor hoefde ik niet nog langer te wachten alvorens het wordt bezorgd.