20 juni 2024

Bij G4s geven wij u training op het gebied van veiligheid

Wanneer u de veiligheidscursus volgt bij G4s kunt u op de juiste manier handelen in de volgende situaties

U rijdt op de snelweg, u ziet een auto van de weg raken en tegen de vangrail tot stilstand komen. De bestuurder wat onwel geworden en heeft nu een fikse hoofdwond. Wat doet u in dit geval? U zorgt ervoor dat de persoon niet te veel beweegt in verband met eventueel letsel. U probeert wel met een schone doek de wond ( anders kunnen er infecties ontstaan )  dicht te drukken . U belt 112, zodra de ambulance aankomt zullen de ambulancebroeders het verder van u overnemen. Als u de cursus bij G4s heeft gevolgd wist u als het goed is wat u in dit geval moest doen.

U bent op uw werk, ineens gaat het brandalarm af. U trekt uw hesje aan zodat iedereen kan zien dat u BHV’er bent. U blijft rustig en zegt iedereen rustig het pand te verlaten. Wanneer iedereen het pand heeft verlaten gaat u met eventuele andere BHV’ers ( mits die aanwezig zijn ) alle ruimtes controleren of er mensen in het pand zijn gebleven. U kijkt in de wc’s en op alle kantoren. Wanneer u er zeker van bent dat iedereen het pand heeft verlaten verlaat u samen met de andere BHV’ers als laatste het pand.

Wanneer u een van onze cursussen heeft gevolgd bij G4s kunt u in de bovenstaande situaties op de juiste manier handelen en u brengt iedereen in veiligheid. G4s staat garant voor uw veiligheid.