22 juni 2024

Hatland verkoopt de mooiste trilby hats

Hatland’s Trilby-hoed is nu ook verkrijgbaar! Hatland’s Trilby-hoed is misschien wel de meest populaire hoed ter wereld. Hoewel niet iedereen bekend is met de term “Trilby”, is deze hoed niet meer weg te denken uit het Europese straatbeeld. George du Maurier gebruikte de Trilby voor het eerst in zijn toneelstuk ‘Trilby’. De naam “Trilby” werd aan de hoed gegeven na het toneelstuk van George du Maurier. De hoed ‘Trilby’ is gemaakt van verschillende materialen.

Wat is een Trilby-Hat?

De Trilby Hat heeft een platte voorkant, die iets naar beneden buigt, en een opgevouwen achterkant. De Trilby-hoed is ook verkrijgbaar in verschillende materialen. Hatland biedt ook een breed scala aan kleuren voor Trilby Hats. Liever een stoere bruine hoed of juist een strak rood? De Fedora- en Trilby-hoeden worden vaak met elkaar verward. Er is echter een significant verschil tussen hen. De Fedora is een hoed met een bredere rand en plooien in de rand dan de Trilby Hat. Deze term wordt ook gebruikt om het verschil tussen een hoed met een ‘kleine’ en een brede rand te beschrijven. Bovendien worden Fedora-hoeden anders gedragen. De Fedora wordt dichter naar voren gedragen, terwijl Trilby-hoeden verder naar achteren gaan.

Je uiterlijk verdient een hoed

Deze hoed is geschikt voor alle leeftijden, waar de Trilby werd gedragen door acteurs en beroemdheden. De Trilby-hoed is geschikt voor alle leeftijden, inclusief kinderen en mannen. De kleine rand maakt het comfortabel en gemakkelijk om elke dag te dragen. Trilby-hoeden zijn niet de enige opties. Er zijn veel andere hoeden die met de Trilby kunnen worden gedragen. De Fedora Hat is een breedgerande hoed die bescherming biedt tegen de zon. Hatland verkoopt ook de volgende soorten hoeden:

-Vintage hoeden

-Gespleten hoeden

-Panama hoeden

Trilby-hoeden zijn verkrijgbaar in de winter en de zomer!

Trilby petten zijn er in elk seizoen. In het zomerseizoen dragen we bij voorkeur Trilby-hoeden van stro/riet, ademend katoen of linnen. Voor de winter houden we van een vilten, stoffen hoed, wollen hoed of een leren hoed. Trilby-hoeden combineren de eigenschappen van Hatland, zoals UPF50+ zonbescherming en waterafstotend materiaal, om een ​​geweldige collectie te creëren. Zo krijg je een trendy hoed met alle bescherming van een Hatland hoofddeksel.