13 juni 2024

Katoenen jas

Katoenen jassen zoals Woolrich winterjas. Lichtblauwe, middenblauwe en rozerode tinten met een vleugje groen in het midden worden naadloos gemengd tot heldere gouden highlights waarmee je opvalt. Verschillende vacht materialen kunnen je een ander comfort en doel geven. Er zijn dunne jassen voor alle weersomstandigheden en dikke jassen voor de winter of het regenseizoen. Hoewel, je kunt je alleen maar voorstellen hoe pijnlijk ijskoude winters zijn voor ons lichaam. Draag dus kleding om je warm te houden of draag lagen die warmte afgeven tijdens de koude wintermaanden.

Linnen jas

Fashion & Cosmetics Woolrich winterjas voor heren in mooie kleuren is geweldig voor dit seizoen. Linnen is zo’n comfortabele natuurlijke stof en jassen van dit materiaal zien er echt chic uit. Je kunt kiezen voor een casual jack, een met 3/4 mouwen of zelfs een blazer om er in elk sociaal contact helemaal op je gemak uit te zien. Een jas in linnen draag je naar de werkvloer en zelfs ’s avonds tijdens het uitgaan. Vrouwen hebben tegenwoordig verschillende persona’s. Ze zijn professionals, ze zijn huisvrouwen en ze zijn feestbeesten, met evenveel zwier. Hieronder een uitleg van het verschil tussen katoen en linnen.

Verschil tussen katoen of linnen

Duurzaam en ademend zijn de belangrijkste overeenkomsten tussen katoen en linnen materialen. Elk materiaal heeft echter zijn eigen unieke vermogen, het is ademend of absorberend. Beide materialen zijn milieuvriendelijk omdat ze zijn gemaakt van natuurlijke vezels. Katoen is iets rekbaarder en flexibeler dan linnen, maar katoen is niet zo duurzaam. Katoen van goede kwaliteit is net als Egyptisch katoen gemaakt van lange katoenvezels, waardoor dit type katoen zachter en veel duurzamer is dan standaard katoen. Maar toch, het is niet zo duurzaam als normaal linnen materiaal, linnen is veel krassender maar het kan langer meegaan.