17 juni 2024

Een leren dames jas met allure!

Het is voor mij de eerste keer dat ik een leren dames jas via internet koop. Ik had er eerlijk gezegd mijn bedenkingen over, maar mijn vriendin heeft me toch overtuigd. Ik vond haar jas schitterend, van uitstekende kwaliteit en zij beweert dat hij heel comfortabel zit. Ik heb gekozen voor een leren jas van Versano, een groene met een ronde kraag. De steekzakken en twee borstzakken staan stoer, maar toch niet overdreven. Wat vooral heel praktisch is, is de kraag die heel goed sluit tot boven. Met een extra riempje sluit je de jas volledig af. Zo kan ik makkelijk in weer en wind gaan wandelen zonder problemen.

Mooi kwaliteitsleer

Als je mijn jas bekijkt, is het net of ik draag hem al een hele tijd. Het leer heeft een doorleefde look en dit vind ik heel erg stijlvol! Het leer is soepel, valt mooi en is heel elegant. Hij is perfect op een klassieke broek, een jeans, een lange of een korte rok. Voor mij wordt deze jas mijn favoriet, en dit voor elk seizoen. Daar ben ik nu al zeker van!