13 juni 2024

Luxe loungebank kopen

Eigen ervaring

IK was zelf opzoek naar een nieuwe luxe loungebank. Mijn vorige tuinset was kapot gegaan door buiten te staan. Deze keer zocht ik een loungebank dat aan al mijn persoonlijke noden voldoet. De enige manier om dit te hebben is door een tuinset opmaat te laten maken. De meeste mensen denk dat dit onbetaalbaar is, meestal is dit zo maar ik heb een Nederlands bedrijf gevonden die het voor een veilige prijs doet lounge-bank.nl. Je eigen tuinset kan volledig gepersonaliseerd worden. Ik kon mijn eigen kleuren combinatie kiezen en in welk materiaal de bank moest gemaakt worden. Ze geven je advies maar ik had zelf nog altijd de eindbeslissing.loungeset-wit-met-houten-tafel

Waarom ik hen zou aanraden

Ik heb een hele goede ervaring gehad met hen en dit zijn enkele positieve punten opgesomd. Ze hebben een grote collectie van luxe banken en ligbedden. Een betrouwbaar Nederlands bedrijf. Ze herstofferen ook oudere meubelen in de oude of modernere stijl. Ze hebben een uitgebreide expertise en ze weten waar ze mee bezig zijn door hun jaren lange ervaring. Indien je nog twijfelt vind je op de site heel wat realisaties van andere klanten. Je ziet verschillende projecten waar je zelf ideeën kan opdoen.