22 juni 2024
shirt met opdruk

Shirt met opdruk leverde een prachtig resultaat op

Elk jaar scherp ik mijn kledingkast weer eens aan. Zo ook dit jaar. De maand oktober was nou eenmaal weer aangebroken en ik wilde de kleren voor de winter en lente alvast in huis halen. Hiervoor ben ik met mijn moeder naar de stad gegaan. Dat verliep met veel succes want ik slaagde bij elke winkel wel. Toch wilde ik nog iets anders dan dat de rest heeft. Namelijk iets origineels zoals een shirt met opdruk.

Het shirt met opdruk was prachtig

Voor het shirt met opdruk heb ik wat zoekopdrachten verricht in Google. Ik vond al heel snel een goed bedrijf voor het shirt met opdruk. Ik nam contact op en er werd mij gevraagd of ik een ontwerp kon doorsturen. Hiermee ging ik akkoord en gelukkig had ik al een leuk ontwerpje gemaakt. Binnen 2 weken lag het shirt met het door mijzelf verzonnen ontwerp erop, op de deurmat. Ik maakte het met trots open en ik was blij verrast: het shirt was prachtig. Nu we al een paar maanden verder zijn, draag ik het shirt met opdruk dagelijks. Ook is het heel fijn dat het shirt met opdruk perfect op mijn kledingstijl aansluit.shirt met opdruk