17 juni 2024
Tuin-tegels

Tegels terras aanschaffen

Wij zijn druk aan het klussen in en rondom onze woning. Nu waren wij op zoek naar mooie tegels terras. Onze tuin ziet er momenteel uit als ene oerwoud, maar daar gaan wij zeer snel verandering in brengen. Als eerste hebben wij een tekening gemaakt hoe wij de indeling willen hebben. Dit zag er bijzonder goed uit, alleen was nu de vraag wat wij op de grond willen hebben. Wordt het een stuk gras, of toch stenen. Wij hebben voor de laatste optie gekozen. Want er moet natuurlijk ook een hoek vrij worden gemaakt waar je heerlijk kan zitten.

Online zeer mooi tegels voor het terras gevonden

Via Portazul hebben wij bijzonder mooie stenen gevonden en besteld. Dit bedrijf is sinds 1991 begonnen met het importeren van handbeschilderde wandtegels uit Portugal. Dit hebben zij inmiddels uitgebreid met tegels voor in de tuin en in de woning. Het assortiment wat je hier kan vinden is enorm.

Op zoek naar mooie stenen, maar weet je eigenlijk niet precies wat je zoekt. Kom dan gezellig langs in de showroom. Ook is het mogelijk om je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Zo mis je geen enkele actie of informatie over de nieuwste trends.