20 juni 2024

Verf kopen bij Beton Stunter

Op de website van Beton Stunter vind je veel verschillende beton cire kleuren, maar ook andere soorten verf. Op de pagina van Beton Stunter vind je direct een prijsoverzicht van de traditionele prijs per vierkante meter, maar ook de prijs voor de kant en klare verf die beschikbaar is. Zo krijg je direct een indicatie hoeveel je ongeveer kwijt zult zijn aan de verf. Je kan gemakkelijk staaltjes aanvragen en ook is het bestellen van de verf niet erg moeilijk om via de website te doen. De beton cire verf wordt snel geleverd. Op de website kan je een overzicht van de kleuren vinden en ook wat meer informatie over wat je nog meer nodig hebt.

Soorten verf verkrijgbaar

Niet alleen beton cire kleuren verf is mogelijk om te bestellen, ook een betonlook verf of een kalkverf bestel je eenvoudig bij Beton Stunter. Een betonlook is met deze betonlook verf erg gemakkelijk te maken, doordat het lijkt alsof er meerdere kleuren in gevestigd zijn. Ook is betonlook verf een stuk dikker dan gewone verf, waardoor je direct een warmere uitstraling krijgt. Kalkverf daarentegen is dan weer gebaseerd op een waterbasis. Hierdoor bevat de kalkverf geen andere synthetische bindmiddelen en is erg milieuvriendelijk. De ondergrond is niet erg belangrijk, doordat deze verf op allerlei soorten ondergrond aangebracht kan worden.

Waar kan kalkverf aangebracht worden?

Zoals al genoemd maakt het niet heel veel uit op welke ondergrond kalkverf wordt aangebracht. Dit zou op verschillende soorten steen kunnen gebeuren, zoals baksteen of natuursteen, maar het is ook mogelijk om het op hout aan te brengen. Ook als de muur al eens gestukt is, is het geen probleem om hier met kalkverf nog een keer overheen te gaan. De verf is geschikt op ondergronden zowel binnen als buiten, dus mocht je in de tuin een paar muren hebben die je in dezelfde stijl wilt houden, dan is dat met kalkverf makkelijk te realiseren.