13 juni 2024

Geen negatieve leenstatus dankzij de minilening zonder BKR

De minilening zonder BKR is als zonneschijn na regen. Het is namelijk altijd oppassen geblazen met leningen. Voor veel studenten is het inmiddels gewoon om extra bij te lenen, en ook veel anderen kunnen niet anders dan leven met een lening. Bij elke lening blijft het zaak om te zorgen dat alles op tijd wordt afbetaald. Anders kom je niet alleen met veel hogere kosten te zitten, maar kun je ook een negatieve BKR status krijgen, waardoor je later wellicht niet wordt goedgekeurd voor een nieuwe lening. Bij de minilening zonder BKR hoef je daar geen angst voor te hebben.

Bureau Krediet Registratie
Het hoeft lang niet altijd een probleem te zijn om geregistreerd te staan bij het BKR. Als je echter ooit een probleem hebt gehad met een lening die je niet op tijd kon afbetalen, kan het nog wel eens in de weg gaan staan voor toekomstige leningen. Natuurlijk is dat bedoeld om consumenten te behoeden voor hogere kosten en meer leningen, die als ze niet afbetaald kunnen worden alleen maar voor meer problemen zorgen. Maar een minilening die binnen een korte termijn wordt afbetaald kan deze problemen op verschillende manieren omzeilen.

Ferratum
Het bedrijf Ferratum verstrekt zulke minileningen zonder BKR. Om alsnog verzekerd te zijn dat de lening op tijd wordt afbetaald, hanteren zij wel een aantal eisen en maatregelen. Zo moet je minstens achttien jaar oud zijn, een geldig legitimatiebewijs en bankrekeningnummer hebben, en een garantsteller hebben voor de lening. Als je zelf liever niemand wil vragen voor jouw lening garant te staan, kan Ferratum hier ook zelf voor zorgen, tegen extra kosten. Als dit allemaal in orde is, kun je bij Ferratum een minilening aanvragen tussen de €100 en €1500 euro. Zodra de lening wordt goedgekeurd zorgt Ferratum ervoor dat je het geld binnen 24 uur op je rekening hebt ontvangen. Zo kun je direct de volgende dag al met het geld aan de slag. Vervolgens heb je tussen 15 en 62 dagen de tijd om de lening terug te betalen. Zo wordt alles naar tevredenheid verholpen.